Atklāta vēstule žīd-aklajiem eirofīliem, kuri domā, ka Žīdu Pasaules Kārtība ir “Perspektīva”. Mufidah Kassalias

(Kāpēc man šķiet, ka viens no musulmaņu tautu staigāšanas izraisīšanas iemesliem ir naida raisīšana pasaulē pret Israēlas pretiniekiem?

Mufidah Kassalias ir (GLARING Hypocrisy) līdzdibinātāja un redaktore. Viņa ir mācījusies savienot lietas, saliekot Rubika kubu bez instrukcijas. 2010.gadā viņa izštepselēja savu televizoru un atbrīvojās no smadzeņu skalošanas. Iznākumā viņa saredz lietas visur un savieno tās rakstot.)

Priekšvēsture

Pēdējos gados ir kļuvis skaidrs, ka vairums manu britu un eiropiešu feisbuka draugu ir sīksti eirofīli. Jeb precīzāk, ES-fīli, kuriem Eiropa un Eiropas Savienība ir sinonīmi, kas simbolizē tādus ideālus kā kopības sajūta, iecietība, mīlestība, cilvēktiesības, vides aizsardzība, miers un demokrātija. Tie ir labi cilvēki, kuriem rūp viņu līdzcilvēki un pasaules pagrimstošais stāvoklis, lai gan viņiem raksturīgo labestību ir nolaupījis viltīgais komunisma rāpulis sociālisma izskatā, kas noformēts kultūrmarksistiska politkorektuma un sociālā taisnīguma parādes tērpā.

Nesen kāds no šiem ES-fīliskajiem feisbuka draugiem dalījās ar populāru Spānijas Eiroparlamenta deputāta Esteban González Pons’a video , kurā ideālistiskos vārdos runāts par Eiropu, vienādojot šo ģeogrāfisko telpu ar politisko vienumu, un es atbildēju ar saiti uz Kalergi’s Baby: The Hydra That Is The European Unionrakstu, kas uzsver Eiropas Savienības žīdu-masonu saknes. Mūsu kopējs feisbuka draugs atbildēja šādi:

“Interesants lasāmais, tomēr tas ir vien par to, kā kāds acīmredzamo saprot, un ko kāds izvēlas uzsvērt. Nemaz nerunājot par tavu skatījumu uz ‘Žīdu Pasaules Kārtību’ (Jew World Order).

Varbūt te ir izvēle starp Tehnokrātiju un Pārnacionālu apvienošanos vai karu un anarhiju. Dzīve ir savārstījums pārejā starp abiem. Lūdzu, apstiprini man, ka tu kā panaceju nepiedāvā etnisku tīrību un viendabīgumu. Ja nē, tad tas ir nedaudz romantisks priekšstats par “… dzīvošanu un brīvu ceļošanu Eiropā. Kurā katra valsts ir joprojām suverēna, un tās tauta unikāla …” Tā ir vien neiesaistīšanās lieta, kur tautas dzīvo nesaistītās pirms-tehnoloģiskuma un starptautiskās saziņas mazāk ietekmētās sociālās iekārtās. Vai tu tagad aizstāvi kādu virzību uz dabisku zemnieciska stila sabiedrību, kurā mēs izliekam sienas ap tiem, kuri pārvietojas šurpu turpu no kopīga sentimenta kopienām????”

Atklātā vēstule

“Tas ir vien kā kurš acīmredzamo saprot, un kuru liecību kurš izvēlas uzsvērt”.

Ar šādu loģiku tev tāpat būtu jāaizmirst viss, ko tu lasi un dzirdi konformiskajā pasaulē, jo tas ir tieši visu valdību, konformisko saziņas līdzekļu prostitūtu (presstitutes), politisko analītiķu, ekonomisko analītiķu, zinātnieku utt. darbības veids. Tie ne vien uztiepj tīšus pasūtījuma melus, tie uztiepj arī pasūtījuma melus, kas manipulē masas uz atbalstu viņiem un pievienošanos vienai vai otrai duālisma pusei, kas savukārt tālāk veicina sabiedrības sadalītību. Daži konformisko mediju (MSM) piemēri un to ļaunprātīgā iesaiste ir rodama raksta Fake News, Propaganda, the CIA and Astroturfing otrajā daļā. Un par viltus ziņu tēmu jūs varat lasīt trīs Džona Rapoporta rakstus šeit, šeit, un šeit.

Mans “skats” uz Žīdu Pasaules Kārtību pamatojas uz izpratni par apmēriem, līdz kādiem žīdu ietekme un manipulācija ir veidojusi vēsturi – no kariem un revolūcijām līdz sabrukušām ekonomikām un kultūras pagrimumam. Es apjēdzu, daudzi ļaudis nespēj vai nevēlas šo faktu saredzēt, jo tas ir sarežģīts secinājums, īpaši pēc masveidīgas antisemītisma potēšanas. Tas nav arī secinājums, līdz kuram var nonākt, lasot jebko maldinošajās mediju slejās, kuras ir, protams, žīdu kontrolē.

Ir cilvēki, kuri apgalvo, ka tādas žīdu kontroles nav, bet ir, drīzāk, daudz žīdu spēcīgos amatos. Tas ir veikls aizbildinājums, ja izvēlas meklēt citu ceļu un aizstāvēt neattaisnojamo. Bet pārmērīgi masīvā pārmērīgā pārstāvētība daudzās ietekmīgās jomās padara to par strīdīgu jautājumu, jo neatkarīgi vai žīdi katrā jomā ir slepenā sadarbībā cits ar citu vai nav, viņi visi dedzīgi darbojas, piedalās vai sekmē vienu un to pašu kopēju darba kārtību, kas ietver bet neaprobežojas ar:

antisemītismauzturēšanu , lai izvairītos no atklātas, saprātīgas diskusijas, tās vietā sarunu padarot par “naida runu”;

– amorālas uzvedības, seksuālu perversiju un kultūras pagrimuma veicināšanu visās tā formās caur kino, mūziku, mākslu, literatūru, žurnāliem, avīzēm, reklāmu;

– sabiedrības maldināšanu caur obligātiem ideoloģiskas apstrādes centriem, ko citādi sauc par skolām, un tālāk caur brīvprātīgiem centriem, ko sauc par koledžām un universitātēm;

– robežu atvēršanu un valstu appludināšanu ar atšķirīgu kultūru cilvēkiem; kas tūlīt uzbrūk vietējām kultūrām;

– lezbiešu, geju, mainīta dzimuma personu, dīvaiņu un līdzīgu (LGBTQx) dienas kārtības veicināšanu, kas uzbrūk ģimenei un aiz vienādības un sociālā taisnīguma maskas sēj “dzimumu” jucekli; un tā tālāk. Mums jāparaugās vien atpakaļ uz Veimāras Vācijas neveselīgo dzīvi, lai ieraudzītu Vācijas žīdu seksuālo izvirtību, īpaši Berlīnē.

Izvēle “starp Tehnokrātiju un Pārnacionālu apvienošanos vai karu un anarhiju”, ko jūs piedāvājat, ir nepareizs pretstatījums. Tehnokrātijas un pārnacionālas varas salikums ir projekts totālai uzraudzībai un tirānijai; un kara un anarhijas stāvoklis ir nevis neizbēgams, bet safabricēts avantūru stāvoklis, kas vērsts uz totalitāru pasaules varu. Kā varat redzēt, katra no jūsu izvēlēm sabrūk vienā un tajā pašā galamērķī, tomēr nepārsteidz, ka jūs gribat redzēt lietas tā, it kā mēs dzīvotu safabricētā Hēgeļa dialektikā, kurā tēze ir izšķiroša antitēzei, kas savukārt prasa sintēzi vēl ierobežojošāku un tirāniskāku likumu veidā. Tas nav vienreizējs notikums, bet ciklisks, kura spirāle arvien pazeminās, ar katru vijumu kļūstot ierobežojošāka par iepriekšējo.

Problēma. Reakcija. Risinājums. Atkal un atkal un atkal. Līdz visas Dieva dotās neatņemamās tiesības iemīda putekļos rupjš orvelisks spiediens, ko kuplina par mēmiem padarītu režīma sekotāju ar izskalotām smadzenēm kājas.

Citu šīs lejupejošās spirāles skaidrojumu ir sniedzis Jurijs Bezmenovs, izbijis KGB aģents (1970.g. izbēdzis uz Kanādu), kurš specializējies propagandā un maldināšanā. Viņa komentāri par ideoloģisku apvērsumu tomēr ir jāsaprot kontekstā ar komunisms ir vēl viens žīdu radījums , ar gan “smadzenēm”, gan naudu tā rašanās fonā. Žīdu boļševiki, kuri ir šaušalīgi mocījuši un slepkavojuši miljoniem krievu – saskaņā ir Aleksandru Solžeņicinu viņa grāmatā ‘Divsimt gadu kopā’, kas, dīvaini attiecībā uz autoru – Nobela prēmijas saņēmēju – angļu valodā nav pieejama, – līdz pat 66 miljoniem cilvēku (ir minēti arī lielāki apjomi – 90 – I.L.).

Bezmenovs skaidro ideoloģiska apvērsuma uzglūnošo dabu šādi:

“Ideoloģisks apvērsums … jeb psīholoģiskais karš … izmaina īstenības uztveri … līdz tādai pakāpei, ka neraugoties uz informācijas pārpilnību, nevienam nav iespējams nonākt pie apjēgtiem secinājumiem sevis, savas ģimenes, savas sabiedrības un savas zemes aizstāvēšanai.”

Bezmenova aprakstītais ideoloģiskais apvērsums un demoralizācija, ko apraksta Bezmenovs, ir paņēmiens, ko dzemdinājusi Frankfurtes skola – žīdu marksistu intelektuāļu grupējums Veimāras Vācijā, ko finansēja tās biedrs žīdu marksists ‘Félix José Weil’s. Pēc Hitlera nākšanas pie varas šie paši intelektuāļi pārcēlās uz Savienotajām Valstīm un ieņēma ietekmīgus amatus galvenajās universitātēs, kā Kolumbijas, Čikago un Prinstonas. Par pamatu savai kultūras revolūcijas teorijai izmantojot marksisma ideoloģiju, viņi izstrādāja to, kas populāri tiek saukts par kultūrmarksismu – sabiedrības, tās iedibinājumu, tradīciju un vērtību apvērsumu, perversiju un apgriešanu kājām gaisā.

‘Timothy Matthews’s ‘Catholic Insight’ 2009_gada marta numurā raksta:

Lai turpinātu savas ‘nedzirdamās’ kultūras revolūcijas virzību – bet neliekot manīt viņu nākotnes plānus – šī Frankfurtes skola (tostarp) ieteica:

1. rasisma aizvainojumu radīšanu;
2. nemitīgas pārmaiņas apjukuma radīšanai;
3. seksa un homoseksualitātes mācīšanu bērniem;
4. skolu un skolotāju autoritātes graušanu;
5. milzu apmēru imigrāciju identitātes iznīcināšanai;
6. ārkārtīga alkoholisma veicināšanu;
7. baznīcu iztukšošanu;
8. neuzticamu likumu sistēmu ar aizspriedumiem pret noziegumu upuriem;
9. atkarību no valsts un valsts pabalstiem;
10. plašsaziņas kontroli un muļķošanu;
11. ģimeņu izjaukšanas skubināšanu.

Viena no Frankfurtes skolas galvenajām idejām bija izmantot Freida panseksuālisma ideju – dzīšanos pēc baudas, dzimumatšķirību ekspluatāciju, tradicionālo attiecību starp vīrieti un sievieti apgāšanu. Šo nolūku virzīšanai viņi:

● apkaro tēva autoritāti, noliedz tēva un mātes īpašās lomas un atrauj ģimenēm to kā galveno savu bērnu audzinātāju tiesības;
● atceļ atšķirības puiku un meiteņu izglītošanā;
● atceļ visus vīrieša ietekmīguma veidus – tādēļ sieviešu klātbūtne bruņotajos spēkos;
● pasludina sievietes par ‘apspiesto šķiru’ un vīriešus par ‘apspiedējiem’.

Muncenbergs Frankfurtes skolas ilgtermiņa operāciju apkopo šādi: “Mēs Rietumus padarīsim tik samaitātus, ka tie smirdēs”.

Šī skola uzskatīja, ka ir divi revolūciju veidi: (a) politiskas un (b) kultūras. Kultūras revolūcijas grauj no iekšienes. “ Pakļaušanas modernās formas raksturo maigums”. Viņi to aplūkoja kā ilgtermiņa projektu un savus skatus turēja skaidri uz ģimeni, izglītību, plašsaziņu, seksu un popkultūru.

Tava secinošā piezīme, ka uzsvērta ar četrām jautājuma zīmēm, izceļ, ironiskā kārtā, īsto trajektoriju, kurā atrodamies, tas ir, vienas pasaules cilvēku “kopīgas jūtas”, kuri ar farizejisku politkorektumu un uzticīgu piederību tāpatības ideālam un Valstij, atbrīvojas no tiem cilvēkiem, kuri nevēlas tikt homogenizēti par vienas pasaules pilsoņiem, kuri ir spējīgi tikai uz vienu domu, tas ir, kuri ir savas domas atmetuši un sakusuši ar lielāko cilvēces daļu, tādējādi nespējot no tās atšķirties. Viendomīgums ārējas sienas neprasa, vien iekšējas sienas, kas uzbūvētas kā pašaizsardzība pret nepareizu domāšanu un izstumšanu no ģimenes, draugiem, sabiedrības un tā tālāk.

Sakarā ar īstajām sienām, ir kāda valsts, kura sevi no “infiltratoriem” un “plēsīgajiem zvēriem” sargā ar sienu. Tā ir tā pati valsts, kura aizstāv savas tiesības palikt etniski/rasiski tīra, kamēr tās dubultpilsoņi ne tikai nepaguruši darbojas pie imigrācijas likumu izmainīšanas un robežu atvēršanas galvenokārt “balto” valstīs . Šī valsts nepagurusi strādā arī pie savu robežu paplašināšanas, iesaistot bezdievīgos ASV un Francijas prezidentus un Apvienotās Karalistes premjerministrus, lai karo tās vietā un tās labā. Tā ir tā pati valsts, kas nedz apstiprina nedz noliedz, ka tai ir kādi kodolieroči, atsakoties ļaut ANO veikt inspekciju. Un tā ir tā pati valsts, kura uzpērk (ar apmaksātiem ceļojumiem), izdara spiedienu vai šantažē visu krāsu politiķus, lai piemērotos svešas nācijas interesēm, nododot uzticību savai nācijai un tautai.

Lai gan šīs detaļas ir īpašas, pat tad tās ir jāizprot vēl plašākā neproporcionālās žīdu (un kā visā iepriekšteiktajā, slēpto žīdu) ietekmes uz starptautiskā politiskās augstākajiem līmeņiem kontekstā, kā arī to, kas stāv varas ēnā – ‘Council on Foreign Relations, the Bilderberg Group, The Trilateral Commission, The Tavistock Institute of Human Relations, The Royal Institute of International Affairs (Chatham House)’, utt.- to, kas veido nacionālās un starptautisko politiku, kontekstā. Un pat šis plašais politiskais konteksts ir jāaplūko žīdu ietekmes un darbības viscaur vēsturē kontekstā. Pāris vietas, ar ko sākt, ir ‘The Synagogue of Satan un ‘The Culture of Critique: An Evolutionary Analysis of Jewish Involvement in Twentieth-Century Intellectual and Political Movements.

Ja pēc šā izlasīšanas joprojām domājat, ka Žīdu Pasaules Kārtība ir perspektīva, es to sapratīšu – man tas prasīja daudz lasīt, meklēt norādes, pārlasīt, līdz sasniedzu savu patreizējo izpratni. Te ir jāuztver daudz kas, tāpēc tas izraisa lielu jēdzienu disonansi; lielākā daļa tādu informāciju noraida uzreiz, dodot priekšroku pazīstamajai ēnu ņirboņai uz alas sienas, nevis skaidrai dienas gaismai.

Jurijs Bezmenovs šo parādību apraksta nevainojami:

“Kā minēju iepriekš, patiesas informācijas izklāstīšana vēl neko nenozīmē. Demoralizēts cilvēks patiesu informāciju novērtēt nespēj. Fakti viņam neko nepasaka. Pat ja es viņu apberu ar informāciju, ar autentiskiem pierādījumiem, ar dokumentiem, ar attēliem, pat ja es ar varu aizvedu uz Padomju Savienību un rādu viņam koncentrācijas nometni (lāģeri), viņš atteiksies tam noticēt, līdz saņems spērienu pa dibenu. Kad viņa pautus sadragās kara kuģis, tad viņš sapratīs. Bet ne agrāk. Tā ir demoralizācijas situācijas traģēdija.”

Ja jūs tomēr to kaut cik nopietni apsvērsit, tad es ceru, ka šis ļoti īsais tā, kas veido Žīdu Pasaules Kārtību, apskats būs pirmais solis ceļā saskatīt uz pasaules skatuves lielu ziloni, kas rotāts ar dieva Remphan’a zvaigzni (tāda lieta kā Dāvida zvaigzne nepastāv).

“Jā, ņemiet Moloha tabernakulu un jūsu dieva Remfana zvaigzni, tēlus, kurus liku jums pielūgt; un es jūs izvedīšu jūs no Babilonas”. (Acts 7:43)

Kā jau teicu, šis raksts tikai aizķer tēmas virsmu, bet es mudinu jūs izpētīt sniegtās saites, kā arī Kalergi’s Baby: The Hydra That Is The European Union, plus lasiet un pētiet saites ‘Sean’a darbā Toppling the Jew World Order: It’s Now or Never! Bez tam jums var patikt strādāt pie sava ceļa, izmantojot ‘GLARING Hypocrisy’ resursus par Jews & Judaism un Communism.

Beidzot, šodienas dezinformācijas un masu manipulācijas pasaulē zinātniskā fantastika – ‘The Matrix‘ analoģija nevarētu būt vēl piemērotāka. Kā es rakstu darbā The Matrix of Control, ir izšķiroši atvienoties no Matricas – izmest televizoru, beigt staigāt uz kino, klausīties radio vai griezīgu troksni ar banālu tekstu, kas šodien tiek saukts par mūziku, beigt lasīt avīzes un žurnālus, arī vismūsdienīgāko “literatūru”. Tas viss kopā iedarbojas, lai turētu tautu atļauto domu diapazonā, turpinot graut un mainīt tavu domāšanas veidu, tā ka tu ne tikai pieņem savu degradāciju, bet to pat kaislīgi aizstāvi. Tieši tā kā apraksta Jurijs Bezmenovs.

http://glaringhypocrisy.com/open-letter-jew-blind-europhile-thinks-jew-world-order-is-perspective/

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.